Mijn Zangwerk -> Werk met Wim

Wie? Wim Hamans, oud studie-genoot.

Wat? Hoofdvak klassiek gitaar bij Hans Lutz Niessen en Tamara Kropat, hoofdvak klarinet bij Bert van de Akker en Hans Gutmann.

Waar? Conservatorium Maastricht.

Uitgevlogen en al tijdens de studie geland als gitarist (klarinettist) bij: Orkest Koninklijke Luchtmacht waar hij vervolgens 30 jaar werkzaam was tot 2014.

 

Verdere werkzaamheden.

Verleden:

- 1983 – 2008 Muziekproducent en orkestleider Cirque d’Hiver Roermond
- 1989 – 1992 Gitaar lichte muziek bij Onno Kelk

Nu:

-Dirigent Zanggroep “In Between” uit Helden (sinds 2012).

-Freelance gitarist (sinds 1982) in diverse coverbands en combo’s als begeleider van allerlei bekende artiesten en bij diverse ensembles en orkesten waaronder ook het LSO, Symphonic Impulse, Klezmer specialist Marcel Salomon etc..

-Arrangeur voor uiteenlopende bezettingen zoals bigband, combo, jazzband, dixielandband, diverse blazers ensembles, koren, popband, circusorkest, harmonieorkest, fanfareorkest en symfonieorkest. Ook een van de arrangeurs van het Orkest Koninklijke Luchtmacht.

-Orkestleider van diverse bigbands en andere muziekgezelschappen waaronder het SJO uit Venlo en het circusorkest van het Cirque d’Hiver Roermond.

Na landing, wortel schieten en goed gedijen in Duitsland maar toch na 20 jaar weer terug vliegen naar Nederland kwam Wilmy als zangeres Wim als arrangeur tegen en werd het liedproject 'Gevleugelde tonen' Wim en Wilmy’s eerste muzikale maar ook uitermate originele samenwerking vanaf 2014.